Logo internetbode.nl/roosendaal

Kunst in de Tuin


WOUW/HEERLE - Zondag 21 mei kunnen tuin- en kunstliefhebbers hun hart weer ophalen aan prachtige tuinen en bijzondere kunstwerken. Cumawo heeft al vijf keer ' Kunst in de tuin' georganiseerd in september. Nu is gekozen voor de maand mei, het voorjaar met tuinen in fris groen en bloei.

U kunt drie tuinen bezoeken in Wouw en Heerle op fietsafstand van elkaar. Bijzonder is dat werk van Kees Keijzer in de tuin van zijn geboortehuis staat. Na de succesvolle expositie in Markant en het Tongerlohuijs belooft dit prachtige gelegenheid te zijn voor geïnteresseerden. Werk van Maingay, een internationaal kunstenaar, zal ook voor ieder een aparte ervaring zijn, ook Corina van Eekelen en Riet Buuron stellen hun beeldend werk tentoon. Cumawo hoopt dat deze zesde editie van Kunst in de Tuinin het voorjaar voor ieder een genoeglijke dag oplevert.

De route is gratis te verkrijgen bij de VVV en in Markant, waar ook nog de expositie Blanco:de knoop te bezichtigen is. De tuinen zijn gratis te bezoeken op zondag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief