Foto: Remko Vermunt

Ondernemers proosten op succesvol 2019

ROOSENDAAL - Leon Suijkerbuijk, voorzitter van ondernemersvereniging Majoppeveld, heeft woensdagavond namens de verschillende ondernemersverenigingen van Roosendaal teruggeblikt op het afgelopen jaar. Dat gebeurde tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst bij Over de Tong.


Suijkerbuijk mocht namens de ondernemersverenigingen korte teksten voordragen waarbij gekeken werd naar de successen, maar ook de tegenvallers van het afgelopen jaar. Daarnaast werden ook de toekomstplannen voor 2019 benoemd, zoals bijvoorbeeld het werken aan een betere infrastructuur. Namens de gemeente was ook wethouder Cees Lok aanwezig. Hij benadrukte het belang om de samenwerking aan te gaan met onder andere de Associate Degrees Academie. De studenten hebben stage plaatsen nodig en gaan bij u aan de slag. Wanneer zij afstuderen, heeft u daar ook weer profijt van. Wethouder Lok eindige zijn speech met het heffen van het glas om met ondernemend Roosendaal te proosten op een succesvol 2019. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief