Ruby de Bont is verkozen als Talent van het Jaar 2018
Ruby de Bont is verkozen als Talent van het Jaar 2018 (Foto: Privébezit)

Genomineerden bekend voor Sportgala Roosendaal

ROOSENDAAL - Inwoners van de gemeente Roosendaal konden de afgelopen weken hún favoriete sportman of sportvrouw nomineren voor het Roosendaalse Sportgala. Het bestuur heeft alle nominaties bekeken en de definitieve lijst bekendgemaakt.


In totaal zijn er drie categorieën waarin sporters genomineerd konden worden: Sportman van het jaar, Sportvrouw van het jaar en Sportploeg van het jaar. Bij alle categorieën zijn steeds drie genomineerden te vinden.

Zo zijn Tim de Ruyter (Poolbiljart/10-ball), Niek van der Velden (Snowboarden) en Cas van Peer (Boksen) genomineerd voor de titel Sportman van het jaar 2018. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen Anne Eijsbouts (Hockey), Annelies Homma (Atletiek) en Thalia Rockx (Paardensport). Voor de sportploegen zijn genomineerd: Bristol Heren 1 (Zaalvoetbal), Sieben Squash (Squash) en De Pelikaan JC1 (Hockey). Uiteindelijk wordt op zaterdag 2 februari bekendgemaakt wie er met de felbegeerde titel naar huis gaat. Daarnaast worden op deze avond niet één, maar twee Talenten van het jaar gepresenteerd worden: Ruby de Bont (Muay Thai Boksen) en Gijs Franken (Turnen).

Presentator Laurens van de Klundert en wethouder van Sport, René van Ginderen, zullen eerst de sportkampioenen van de gemeente Roosendaal huldigen. Het Sportgala 2018 vindt plaats in Schouwburg de Kring in Roosendaal en start om 19.30 uur. De toegang is gratis. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief