Jack Buijs brengt gezellige meezingliedjes.
Jack Buijs brengt gezellige meezingliedjes. Foto: Lianne Claassen

De Brink bakt samen met Vondelschool pannenkoeken

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Het centrum voor Wonen & Zorg De Brink doet op 22 maart samen met basisschool De Vondel weer mee aan de Nationale Pannenkoekdag. Op dit hartverwarmende evenement worden de pannenkoeken niet alleen gebakken voor de bewoners, maar ook voor alle senioren uit de wijk Kroeven.

De kinderen uit groep 8 van basisschool Vondel komen hun handen uit de mouwen steken. Zij gaan assistentie verlenen bij het halen van de bewoners, tafels dekken, het schenken van de koffie en natuurlijk het uitserveren van de pannenkoeken. Dit alles met de bedoeling dat oud en jong elkaar in een gezellige sfeer mogen ontmoeten.
Jack Buijs, een vertrouwde en gewaardeerde muzikant voor de bewoners in De Brink, zorgt voor een gezellige muzikale noot met bekende en uitnodigende meezingliedjes.
De Brink stelt haar deuren graag open voor de senioren uit de wijk Kroeven. Zodat ook zij een graantje mee kunnen pikken van al het moois dat er in De Brink op het gebied van welzijn wordt aangeboden. Om die reden nodigt De Brink dan ook van harte haar mede wijkbewoners uit voor deze gezellige pannenkoek dag. De Brink spreekt de wens dan ook uit dat een middag als deze de verbinding met de senioren uit de wijk mag versterken. Bent u ouder dan 55 jaar en woont u in de wijk Kroeven? Aarzel niet en kom gezellig een vorkje mee prikken op deze pannenkoek middag.

Info
Entree is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.
De pannenkoek middag vindt plaats op vrijdag 22 maart van 14.00 tot 15.45 uur in de Carrousel, het restaurant van Centrum voor Wonen en Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707HP Roosendaal.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Lianne Claassen. Zij is telefonisch bereikbaar op 088-5573596. Mailen kan ook naar lclaassen@groenhuysen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief