Uitleg over het roeien. FOTO ROELAND VAN DE VELDE
Uitleg over het roeien. FOTO ROELAND VAN DE VELDE Foto: Roeland van de Velde

Open dagen bij Roosendaalse Roeivereniging

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Iedereen die kennis wilt maken met de roeisport is welkom op zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 10.00 en 16.00 uur tijdens de open dagen van de Roosendaalse Roeivereniging. De vereniging die gelegen is tussen Oud-Gastel en Roosendaal zet haar poorten open om iedereen een totale roeibeleving mee te geven.

Je krijgt een rondleiding over het terrein, uitleg over de verschillende soorten boten en het daarbij behorende onderhoud en je gaat uiteraard het water op. Enthousiaste instructeurs en vrijwilligers staan voor je klaar om jou je eerste roeihalen te laten maken op de Roosendaalse Vliet. Ervaar zelf hoe ontspannend inspanning kan zijn! Heb je er dan nog geen genoeg van stap dan nog op de roeimachine om je krachten te meten met ervaren roeiers. Binnen de vereniging hebben we verschillende groepen. We hebben jeugd roeiers die vooral meedoen aan de 2 km wedstrijden maar waar ook door het jaar heen leuke activiteiten voor georganiseerd worden.

Verder zijn er de wedstrijd roeiers die lange afstand wedstrijden meepakken. De afstanden van deze wedstrijden variëren van 4 km tot 7 km. En dan hebben we nog de toer roeiers, die gaan geregeld op ander vaarwater in binnen of buitenland mooie dagtochten maken. Zo zie je dat er voor iedereen, Jong en oud, een mogelijkheid is om lekker in beweging te zijn. Na al deze indrukken is het heerlijk nagenieten op ons fijne terras en is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen en je te laten informeren over de les mogelijkheden.

Iedereen die zich inschrijft voor de beginners instructie krijgt een Dopper (drinkfles) met logo en naam! Lukt het je niet om tijdens dit weekend te komen kijken stuur dan een mail naar secretaris@roosendaalserv.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wij verwelkomen je graag 6 en 7 april op de Vlietweg 60 te Roosendaal!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief