Wedstrijdfoto mei 2019.
Wedstrijdfoto mei 2019. Foto: Dorpsraad Wouw

Ken uw Wouw - mei

Sport en vereniging

WOUW - “De paden op, de lanen in. Vooruit met flinke pas. Met stralend oog en blijde zin en goed gevulde tas”. De makers van de mooie wandelroute “Ster van Wouw” rondom het dorp hebben vast gedacht aan dit wandellied uit grootmoeders tijd.

Via www.klikprintenwandel.nl/wandelroutes/ster-van-wouw kun je de route downloaden. Deze voert onder meer langs de Smalle Beek aan de achterzijde van de sportvelden van Cluzona. Komend vanuit de Waterstraat liggen, juist voordat je op de Doeldreef uitkomt, aan je rechterhand enige volkstuintjes. Het dichtstbijzijnde heeft een vaste bewoner in de vorm van een vogelverschrikker, die voor de aprilfoto model heeft gestaan. Toen de foto werd gemaakt, keek je in het gezicht van de vogelverschrikker, maar momenteel heeft hij de wandelaar de rug toegekeerd.

André Hertogh werd door loting winnaar van de cadeaubon met een waarde van €15 beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw. Hij heeft deze inmiddels in ontvangst kunnen nemen.

Wilt u in mei meedingen naar deze prijs? Bezoek dan www.dorpsraadwouw.nl en lees daar hoe u uw inzending op de juiste plaats krijgt. U kunt dat gedurende de gehele maand mei van 2019 doen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief