Foto: Elles Jansen

Eindtotaal Samenloop voor Hoop Roosendaal bijna 106.000 euro

ROOSENDAAL - De Samenloop voor Hoop die op 15 en 16 juni in Roosendaal is gehouden heeft in totaal € 105.743,88 opgebracht. Dit heeft de organisatie van de Samenloop bekendgemaakt. Twintig procent van deze opbrengst gaat naar Inloophuis De Rose Linde in Roosendaal. De verdere volledige opbrengst gaat naar KWF voor onderzoek naar behandeling tegen kanker.


De organisatie achter de 24-uurswandelestafette kijkt tevreden terug: "Het mooie eindbedrag is fantastisch. Maar het was bovenal geweldig dat zoveel mensen aan de Samenloop hebben meegedaan en we zoveel bezoekers hebben mogen verwelkomen. Het was een mooie Samenloop waar lotgenoten met elkaar stilstonden bij de impact van kanker", vertelt voorzitter Astrid Aarts.

Evaluatie

Het tevreden gevoel beperkt zich niet uitsluitend tot de mooie opbrengst. Een week na het evenement heeft KWF onderzocht hoe deelnemers de SamenLoop voor Hoop hebben ervaren. De organisatie is blij met de 8,1 die ze heeft gekregen. Uit de evaluatie blijkt dat de kaarsenceremonie (8,9) de meeste waardering heeft gekregen, meteen gevolgd door De Kinderloop (8,8) en het wandelen (8,6). In totaal vulden 154 deelnemers de evaluatie in.

Missie

KWF Nederland heeft afgelopen week bij de organisatie de totaalopbrengst bevestigd: "Met deze opbrengst hebben jullie een wezenlijk verschil gemaakt om onderzoek naar kanker mogelijk te maken, alle vormen van kanker beter behandelbaar te maken en de kwaliteit van leven met kanker te verbeteren. Mede door de inzet van jouw tijd en enthousiasme kan KWF Kankerbestrijding de missie van zovele mensen voortzetten."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief