Logo internetbode.nl/roosendaal

Haal uw vaarbewijs bij Yachtconsult

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Het landelijk slagingspercentage voor Vaarbewijs 1 is het afgelopen jaren gedaald tot onder de 60%! Dat komt door slechte voorbereiding! Bij Yachtconsult slaagt namelijk 80/90% van de cursisten voor het Vaarbewijsexamen.


Van onze cursisten krijgen we de nieuwste vragen door die tegenwoordig op de examens gesteld worden. Met deze kennis bereiden we onze nieuwe cursisten beter voor. Tijdens de cursus Vaarbewijs 1 wordt er veel aandacht gegeven aan de veiligheid, de vaarregels en vaarwegmarkering. Het behalen van een Vaarbewijs 1 is verplicht voor schippers die met boten langer dan 15 meter of sneller kunnen varen dan 20 km. Ook in het buitenland is het Vaarbewijs verplicht.

Cursussen Na de Paasen starten de cursussen Vaarbewijs 1 en 2. De cursus Vaarbewijs 1 is verdeeld over 5 lesavonden van 3 uur voor een prijs van €145,-. Vaarbewijs 2 bestaat uit 6 lesavonden en kost €155,-. Indien u nog vragen heeft kunt u die bij de volgende les stellen. Yachtconsult geeft deze cursussen in de regio. Veel collega’s delen de cursus anders in. Voor hetzelfde geld krijgt u maar de helft les. Drie avonden van 3 uur €150,-. Vier avonden van 2.5 uur €165,-, 1 dagcursus voor €150,-. Op de site ziet u welke collega’s dat zijn. Wanneer leert u meer? Thuis alleen? Of tijdens de les?

Yachtconsult is al 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van watersportcursussen. De cursussen worden gegeven door CWO-erkend docent Roland Sterker.

www.yachtconsult.com - of bel 06-53623231<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Verzorgende IG

Oudenbosch

rij-instructeur

regio Breda-Bergen op Zoom-Etten leur-Roosendaal

Receptiemedewerker

Roosendaal

Opbouw tenten en feestmatrialen medewerker

Meer (Hoogstraten)

Zelfstandige Monteur Liner techniek

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief