Logo internetbode.nl/roosendaal

Nieuwbouw ’t Atelier in een nostalgisch jasje

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Aan de Boulevard, op de hoek met de Hoogstraat, wordt het voormalige winkelpand van Vromans Fashion geheel nieuw opgetrokken. Er worden 15 nieuwbouw appartementen gerealiseerd.

Starters Aannemersbedrijf van Agtmaal uit Oudenbosch is de drijvende kracht achter dit project. Zij zijn ervan overtuigd dat er in Roosendaal grote behoefte is aan betaalbare huizen voor startende jongeren. Betaalbaar, compact, centraal gelegen en goed afgewerkt.

Betaalbaar Om de appartementen bereikbaar te maken voor jongeren zijn de prijzen scherp gehouden. Ook de gemeente Roosendaal doet een duit in het zakje door het beschikbaar stellen van de starterslening.

Compact De appartementen zijn ± 50m2 groot en zijn allemaal een beetje anders, dat maakt het project uniek. De keukens zijn in de woonkamers geplaatst, er is 1 slaapkamer, een badkamer en een praktische binnenberging.

Centraal gelegen Midden in ’t Oude Centrum en direct verbonden met het stadscentrum, het NS station en de oprit van de A58. Geen parkeerproblemen, bij elk appartement hoort een privé parkeerplaats.

Goed afgewerkt Jongeren willen leven zonder woonzorgen. Nieuwbouw past daar uitstekend bij, alles fris, nieuw en met garantie.

Open Huis Zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 13.00 uur.

Van der Linden Makelaardij, Brakesteinlaan 19, 4706 WC Roosendaal, 06-31970795

FOTO: Hier komt het plan 't Atelier met 15 nieuwbouw appartementen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432893105124-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief