Patrick Niemandsverdriet overhandigd de sleutel aan Joris Constandse.
Patrick Niemandsverdriet overhandigd de sleutel aan Joris Constandse. (Foto: Auto Work Shop - Sint-Maartensdijk)

Nieuwe bedrijfswagen voor hoveniersbedrijf met een missie

  Bedrijvig Nieuws

SINT-MAARTENSDIJK – Op dinsdag 18 september jl. overhandigde Patrick Niemandsverdriet, mede-eigenaar van Autobedrijf Auto Work Shop in Sint – Maartensdijk, officieel de sleutel van een nieuwe bedrijfsauto aan ondernemer Joris Constandse, eigenaar van Joris Constandse Hoveniers uit Nispen.


''Joris Constandse zocht een specifieke bedrijfswagen'', legt Patrick Niemandsverdriet uit. ''Hij wilde graag een jonge auto, met weinig kilometers, een extra lange en verhoogde laadruimte en achteruitrijcamera. Daarnaast wilde hij graag met drie personen op pad kunnen en iets meer pit dan een standaard bus om, ondanks alle zware materialen, niet op vermogen in te hoeven boeten. Ook zulke speciale verzoeken kunnen klanten bij ons aandragen. Wij werken met een groot netwerk aan dealers en leasemaatschappijen samen, waardoor wij vaak al op korte termijn de gewenste auto kunnen leveren. Het scheelt de klant een hoop tijd en ongemak als wij dit zoekwerk overnemen.'' Zoekopdrachten kunnen worden opgegeven via www.autoworkshop.nl of 0166-664467. Binnenkort verhuurt Auto Work Shop ook negenpersoonsbussen.

'Voel je thuis in je eigen tuin'
Joris Constandse: ''Voor mijn klanten is een tuin waarin zij zich thuis voelen de ideale tuin. Ik vertaal dat gevoel in ontwerp, aanleg en onderhoud van alle soorten tuinen."
Joris is al jong gestart als hovenier en is een eigen bedrijf begonnen met ervaren hoveniers. Hij was op zoek naar een representatieve bedrijfsauto, met een uitstraling die past bij zijn vakmanschap. "Voor aanleg en onderhoud beschik ik over mijn eigen gereedschap. Om dit te vervoeren was ik op zoek naar een geschikte bedrijfsauto. Wanneer je weet wat je wil is het prettig als zaken snel geregeld zijn. Zo kon ik deze bedrijfsauto al binnen drie weken, na het doorspreken van de zoekopdracht, in gebruik nemen. Op deze manier kan ik snel volwaardig met onze missie ''Voel je thuis in je eigen tuin'' aan de slag.''
Heeft u belangstelling gekregen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Joris Constandse Hoveniers? Neem een kijkje op www.jorisconstandsehoveniers.nl voor meer informatie.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief