Foto: Politie

Jongen (16) opgepakt voor beroving 14-jarig meisje

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft een 16-jarige jongen gearresteerd die ervan verdacht wordt vrijdagmiddag een 14-jarig meisje van haar telefoon te hebben beroofd op het BC pad in Roosendaal.


Het incident gebeurde vrijdag rond 15.30 uur op het fietspad in de buurt van de Cinnaberdijk. Het slachtoffer werd plotseling door twee jongens aangevallen. Ze duwden haar van de fiets en beroofden het meisje van haar telefoon. De daders renden weg via het voetpad, wat naast het fietspad ligt, richting de Cinnaberdijk. Het meisje kreeg daarna hulp van een voorbijgangster.

De 16-jarige jongen uit Roosendaal werd maandagmiddag aan de Takspui aangehouden. Hij was in het bezit van de buit van de straatroof. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De politie sluit de aanhouding van de tweede dader niet uit.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Bezorgers

Zundert

Productiemedewerkers m/v

Zevenbergen

Bezorgers

Zevenbergen

Verwarmingsmonteur / Loodgieter

Beek en Donk

Bezorgers

Zevenbergen