Logo internetbode.nl/roosendaal

Indy en Evy van Laarhoven Brabants Kampioen

  Sport en Vereniging


ROOSENDAAL - Vorig weekend werd in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion het eerste deel van de Brabantse Winter Kampioenschappen korte baan gehouden. Door de barre weersomstandigheden werd de wedstrijd op zaterdag afgelast maar kon er op zondag gestreden worden om de diverse titels.

Zeven zwemmers van AquaDream verschenen in Eindhoven aan de start om zich te meten met de top van Brabant.

IJsbrand Buijnsters zwom de 400m vrije- en 100m rugslag, op beide afstanden behaalde hij een nieuw persoonlijk record en een 3e plaats op de 100m rug met een tijdsverbetering van 3 sec. Vincent Dermaux zwom dezelfde afstanden als IJsbrand en behaalde ook op beide afstanden persoonlijke records. Hij behaalde twee maal een 6e plaats. Evy van Laarhoven zwom zowel op de 200m vrije- als de 50m vlinderslag een PR. Ook mocht ze twee medailles mee naar huis nemen. Op de 50m vlinderslag klom ze op het hoogste podium, op de 200m vrije slag nam ze het brons mee naar huis. Tweelingzus Indy behaalde ook alleen maar PR's. Op de 200m vrije slag was ze de allersnelste van haar leeftijd en ontving een gouden plak. Op de 100m schoolslag behaalde ze een 5e plaats. Luka de Neef zwom de 200m vrije slag in een nieuw PR en behaalde hiermee zilver. Op de 100m schoolslag kwam ze iets te kort voor een plek op het podium, ze werd nipt 4e. Lindi Verkooijen had limieten behaald voor de 200m vrije- en 100m schoolslag. Ze kwam net wat te kort voor PR's. Kristy Nagtzaam behaalde brons op de 50m vlinderslag. Op naar weekend 2!

Alle uitslagen en foto's zijn te vinden op www.zc-aquadream.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief