Beide auto's raakte total loss.
Beide auto's raakte total loss. (Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE)

Meerdere gewonden bij botsing op A58 bij Zegge

  112 Meldingen

ZEGGE - Op de A58 bij Zegge  is vanochtend in alle vroegte een auto tegen een vrachtwagen gereden. Een tweede auto probeerde de vrachtwagen te ontwijken en is tegen een boom gereden. Vier personen zijn gewond geraakt. 


Rond 05.00 uur krgen de hulpdiensten meldingen van twee ongevallen op ongeveer 100 meter afstand van elkaar. Een auto zou op een vrachtwagen zijn ingereden. De vrachtwagenchauffeur is gestopt en uitgestapt.

Ter plaatse zien agenten een auto op de snelweg met daarin een gewonde man. Agenten hebben het slachtoffer bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Ook de bestuurder en tweede inzittende van die auto is overgebracht naar een ziekenhuis. Ook twee inzittenden van het andere voertuig raakte gewond. 

De ravage op de weg was groot. Beide auto's raakte total loss bij het ongeval. De politie schakelde een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen van de 20-jarige bestuurder uit Etten-Leur omdat hij vermoedelijk te veel gedronken heeft. Zijn rijbewijs is ingevorderd. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief