Foto: Peter Braakman

Torensjouwersland maakt zich op voor traditionele tonpraotavond

  Algemeen,Nieuws

SCHIJF - Carnaval komt dichterbij. In Torensjouwersland, waar de komende editie van het carnavalsfeest het motto 'We blève plakkuh' luidt, wordt het carnavalsseizoen in het nieuwe jaar afgetrapt met de jaarlijkse tonpraotavond.


Ook dit jaar heeft CV De Torensjouwers weer gezorgd voor een mooie line-up van tonpraoters. De tonpraoters die de ton zullen betreden zijn: Sooike van Ostayen, Gerrit de Postbode, Bertje Bluf, Berend ut Boerke en Kaat van de Kaai. Prins Peer I en z'n gevolg zullen zijn deze avond uiteraard ook present. De tonpraotavond wordt gehouden op zaterdag 2 februari om 20.00 uur in gemeenschapshuis D'n Hoge Dries aan de Zoeksestraat 5-A in Schijf. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten à vijf euro per stuk zijn te reserveren via www.cvdetorensjouwers.nl. Meer informatie via e-mail cvdetorensjouwers@hotmail.com. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief