Foto: Corine Roks

Sjors Sportief van start in gemeente Rucphen

  Algemeen,Nieuws

RUCPHEN - Een uitgelaten groep 7A  van de St. Martinusschool in Rucphen op deze woensdagochtend. Reden: het eerste exemplaar van het boekje Sjors Sportief wordt door wethouder Martien de Bruijn uitgereikt aan Carmenlouisa Letens, de winnaar van de tekenwedstrijd.


Haar tekening kleurt de cover Sjors Sportief, editie Rucphen, waarin sportieve activiteiten staan vermeld waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere sporten.

Initiatief

Een initiatief van de gepensioneerde Cor Lazeroms, die 42 jaar als leerkracht verbonden is geweest aan de Rucphense Martinusschool. "In de omringende gemeenten wordt Sjors Sportief  al aangeboden. De hoogste tijd dat deze sportieve formule ook binnen de Rucphense gemeentegrenzen een begrip wordt, zo was mijn conclusie. Ik ben trots dat Sjors Sportief nu ook in Rucphen is gelanceerd".

Inschrijven

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Rucphen ontvangen het Sjors Sportief-boekje. Hierin staan meer dan veertig activiteiten, zoals atletiek, badminton, dansen, turnen, judo, tennis en schaken waarmee ze kennis kunnen maken. Inschrijven kan het hele schooljaar door. Zie voor meer info en inschrijving: www.sjorssportief.nl.

BIJDRAGE CORINE ROKS 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief