Foto: Corine Roks

Regen kan Koningsdagpret in gemeente Rucphen niet drukken

  Algemeen,Nieuws

ZEGGE/ SINT WILLEBRORD - De optocht met versierde fietsjes op Koningsdag in Zegge werd door de te verwachte buien afgeblazen. Maar dat mocht de pret niet drukken, de kinderen met hun fietsen en skelters  in de Nationale kleuren vormden een prachtig decor tijdens het hijsen van de Nederlandse vlag. Burgemeester Marjolein van de Meer Mohr kreeg daarbij assistentie van de vijf nieuwe gedecoreerden. Ondertussen speelde Harmonie St. Cecilia het Wilhelmus.


In Sint Willebrord gokte de organisatie op een regenvrij uurtje en dat bleek een goede zet. Op het plein voor Heidestede werden de ballonnen opgelaten, nadat Fanfare De Eendracht het Volkslied had gespeeld. Daarna gingen de kinderen op hun versierde fietsjes richting de velden van voetbalvereniging Rood- Wit. Hier werden hun versiersels beloond met een medaille, snoepzak en Koningsspelletjes.

BIJDRAGE CORINE ROKS


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief