Logo internetbode.nl/rucphen

Geslaagde jachthondenproef in Heijningen

HEIJNINGEN - De provinciale jachthondenproef heeft vrijdag onder gunstige weersomstandigheden plaatsgevonden in Heijningen.


Op het mooie terrein oefenden 33 voorjagers met  hun hond apporteeroefeningen, die waren uitgezet door de organisatie van jachthondengroep Brabant West. De deelnemers kwamen uit Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Voor Limburg was het de eerste keer dat ze aan de provinciale proef deelnamen.

Meervoudig

De winnaars van de meervoudige apporteeroefeningen waren in de A-klasse Joost de Fouw met labrador Go Back Balvenie (voor Zeeland) en Bart Gelsing met de Duitse staande draadhaar Ben (voor Brabant). In de B-klasse wonnen Dick Feleus met labrador Sealands Siene of Upperclaws (voor Zeeland), Henk Klein met labrador Beechdale's Finch (voor Brabant) en de Limburgse Dorien Cox met de Duitse staande langhaar Ben. Aan het einde van dit jaar is er weer een provinciale jachthondenproef. FOTO HANS MATHIJSSEN<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief