Parochieberichten Heilige Maria Boodschap Zegge

algemeen

Zondag 28 september 9.30u

26e Zondag door het jaar. Vredeszondag. Woord en Communieviering. Voorganger: Pastor L. Verkade. Koor: Zanggroep Melody. Intenties: Piet Leijten e.v. Antonetta Suijkerbuijk van de buurtbewoners; Janus Dirken w.v. Lies Vergouwen; Kees v. Ginneken e.v. Jeanne v. Oosterhout en uit dankbaarheid. Ook gedenken wij in onze gebeden: Aalmoezenier J. Sweere.

Dinsdag 30 september 19.00u

Woord en Communieviering. Voorganger: Diaken J. v. Steenoven. Intenties: Antoon Smits e.v. Jeanne Smits-Konings; jgt. Johannes v. Overveld e.v. Maria v. Oers; o.o. Kerstens-Roovers

Parochiesecretariaat: Het parochiesecretariaat is geopend op dinsdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur. Men kan in het parochiesecretariaat terecht voor allerlei parochiële zaken; zoals het inleveren van misintenties, informatie over dopen, huwelijk en uitvaart en andere vragen die de parochie betreft. Bereikbaar onder telefoonnummer 0165-534905.

Boodschappen en misintenties: Boodschappen en misintenties kunnen op dinsdagmorgen telefonisch of mondeling worden doorgegeven aan het secretariaat. Er wordt dan gezorgd dat uw boodschap bij de juiste persoon terecht komt. De misintenties worden in de bode van de volgende week geplaatst. Misintenties in gesloten enveloppe met aan buitenzijde vermeld "Misintentie" in de brievenbus van de pastorie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief