Afbeelding

Van Hassel Makelaars kijkt terug op een geslaagd jubileumjaar

Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT/RUCPHEN - We kunnen terugkijken op een feestelijk jaar waarin we bij veel evenementen aanwezig zijn geweest.

We hebben ijs geschept bij ‘t Stokperdje in Zundert en bij de kindervakantieweek in Rijsbergen, bier geschonken tijdens de Boerendart, een Woonwens enqûete uitgeschreven, een ballonwedstrijd gehouden tijdens kindercorso en een tekenwedstrijd georganiseerd voor alle leerlingen van de basisschool in de gemeenten Zundert en Rucphen. Afgelopen zaterdag 9 december tijdens de succesvolle Open Huizen Dag zijn de diverse prijswinnaars in het zonnetje gezet.

Ballonwedstrijd We hebben meer dan 130 kaartjes teruggekregen.  De winnaars: Troj Raats en Jesse Antens (713 km, midden Frankrijk), Sarah Rens en Lars van Beek.

Tekenwedstrijd Alle tekeningen zijn beoordeeld door Fien Schijfs en Dave Roelands: De winnaars: Finn Schrauwen, Franske van Bedaf, Thijn Verkley, Mouajad, Kim Vergouwen

Alle bovengenoemde winnaars mogen pannenkoeken gaan eten met ouders en broertjes en zusjes bij ‘t Pannehûske in Achtmaal.

Ballonvaart Voor de uitslag van de ballonvaart heeft notaris Monique Rombouts de loting verricht, deze  is terug te zien op onze Facebookpagina. De winnaars: Sandy van Rijckevorsel, Rinus Brans & Toon Foesenek. Daarnaast is een plekje gereserveerd voor diegene die heeft deelgenomen aan de  enquête en de leukste slogan heeft verzonnen: Cindy van Os. Tot slot zal de laatste plek in de ballon eind december 2017 verloot worden onder alle personen die in 2017 in de gemeente Rucphen bij ons hun huis hebben verkocht of gekocht of in dit jaar een verkoopopdracht aan ons kantoor hebben gegeven/gaan geven. Alle prijswinnaars van de ballonvaart mogen een gast meebrengen en gaan de lucht in zodra de weersomstandigheden in 2018 zich daarvoor lenen.

Alle foto’s van de prijswinnaars zijn terug te vinden op www.vanhasselmakelaars.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief