Actie 'Zorg voor Elkaar'

Door: Sandra Broosus 112 Meldingen

RUCPHEN - We zijn inmiddels de laatste maand van het jaar ingegaan. Met Sinterklaas, de Kerstdagen en Oud & Nieuw in één maand mag december met recht een feestmaand genoemd worden.

Een maand vol gezelligheid maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor de cliënten van onze voedselbank is het namelijk een periode vol stress en nog meer financiële nood. Op dit moment delen wij wekelijks 98 voedselpakketten uit.
Om voor onze doelgroep iets extra's te kunnen betekenen tijdens de feestdagen gaan wij van 15 t/m 17 december een inzamelingsactie houden. Daarvoor hebben 7 supermarkten bereid gevonden die hieraan hun medewerking willen verlenen: Plus Rijsbergen, Jumbo’s Etten-Leur, AH Etten-Leur, Emté St. Willebrord, Attent Schijf en Plus Rucphen. Daarnaast gaan de leerlingen van het Munnikenheide College Etten-Leur en Rucphen en van basisschool ‘t Kofschip ook voedsel inzamelen.
Daarnaast zijn wij heel blij met Kerstpakketten en allerlei andere producten die u over hebt. Van zowel winkeliers als particulieren. Helpt u ook mee? U kunt contact opnemen met Marjan Verweij via 06 13688902 of via voorzitter@voedselbanketten-leur.nl. Bij voorbaat hartelijk bedankt. [l]

.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief