Afbeelding

Glasvezel in Steenbergen en Welberg dichterbij dan ooit

Door: Peter Houtepen Algemeen

STEENBERGEN - DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Steenbergen en Welberg. Als 25 procent van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg en vóór 6 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan is de aanleg van een glasvezelnetwerk een feit. 

Inwoners van het buitengebied en de kleine kernen van de Brabantse Wal hebben eerder al een aanbod ontvangen onder de naam Glasvezel buitenaf. Veel inwoners kunnen inmiddels al gebruik maken van dit supersnelle netwerk. Glasvezel buitenaf is de voorloper van DELTA Fiber Netwerk, maar richtte zich met name op de buitengebieden.

Snel

DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat de inwoners in deze onzekere tijden door het coronavirus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist in deze tijd, nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken, is een stabiele en snelle internetverbinding belangrijk.

Postcodecheck

Inwoners in Steenbergen en Welberg die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd middels een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief