Foto: Politie

22 bekeuringen bij verkeerscontroles in kernen

  Politie

STEENBERGEN - De politie heeft dinsdag bij verkeerscontroles in diverse kernen in de gemeente Steenbergen 22 bekeuringen uitgeschreven en diverse waarschuwingen gegeven. 


De controles vonden plaats naar aanleiding van klachten van bewoners. In totaal werden 123 voertuigen gecontroleerd. Bekeurd werd onder andere voor het niet dragen van een autogordel (10 keer) en het negeren van een inrijverbod (5 keer). Een bestuurder kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Op de Molenweg in Dinteloord kregen vijf weggebruikers een proces-verbaal voor het negeren van bord C6 (verboden in te rijden met uitzondering van bestemmingsverkeer) en werden drie bekeuringen gegeven voor hulpkoppeling (aanhangwagen).

Op locatie Burgemeester van Loonstraat in Steenbergen werden 60 vracht- en personenauto's gecontroleerd. Hier werd bekeurd voor het niet dragen van een autogordel en het niet handsfree bellen. 

De agenten controleerden in Nieuw-Vossemeer op drie locaties: Molendijk, Wenerstraat en Nieuw-Vossemeersedijk. Hier was de controle met name gericht op het handhaven van het eenrichtingsverkeer. Een automobilist ging op de bon omdat hij zich niet hield aan de verplichte rijrichting. Een bestuurder kreeg een boete voor het niet dragen van een autogordel.

Als laatste locatie werd gecontroleerd in Kruisland op de Molenweg. Hier hadden de agenten als aandachtspunt aanhangwagens en snelheid. 13 bestuurders kregen een waarschuwing omdat zij te hard reden. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief