Titels gaan naar Cees Pullens en Betsy de Kock

Sport en vereniging

DE HEEN - Het clubkampioenschap van de golfvereniging De Heensche stond voor dit jaar gepland op zondag 10 september, een dag die voorafgegaan werd door dagen van regenval.

Gelukkig was het droog en kon de wedstrijd over 18 holes par 3 onder een najaarszonnetje afgewerkt worden. De 38 deelnemers werden verdeeld over 10 flights, zodat er ook gespeeld kon worden zonder onderbreking, hetgeen goed is voor de concentratie van de deelnemers en de sfeer.

De deelnemers gingen van start om 13.00 uur en rond de klok van half vier waren de kampioenen bekend. Er werd bij deze wedstrijd gespeeld op strokeplay, zodat het laagste aantal slagen de beste score opleverde. Er moest echter wel uitgeholed worden en bij maximaal 10 slagen moest de bal worden opgepakt.

Titels

Bij de heren ging de titel naar Cees Pullens uit Steenbergen. Met 57 slagen en 2 birdies was hij Cor Willemsen (59 slagen en 1 birdie) en Pieter van de Goes (64 slagen) voor. Frans Wagenaar won de Neary. Bij de dames werd de titel geprolongeerd door Betsy de Kock uit Lepelstraat. Met 63 slagen en 1 birdie ging ze Francis van Groenestijn (67 slagen en birdie) en Ria Timmermans (72 slagen en 1 birdie) voorbij. Betsy won ook de neary. De birdieprijzen gingen naar Ria Timmermans en Cees Pullens.

Een speciale vermelding was er voor pro Derk Schut die buiten mededinging meedeed met een score van 53 slagen en het dichtst bij de vlag lag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief