Gemeente Steenbergen krijgt vierde wijkagent

STEENBERGEN - De gemeente Steenbergen krijgt de beschikking over vier wijkagenten. Dat heeft burgemeester Ruud van den Belt namens het college laten weten aan de gemeenteraad.


Van den Belt heeft de raad meerdere keren geïnformeerd over zijn inzet om te komen tot het op sterkte brengen van het aantal wijkagenten voor de gemeente Steebergen. Recent nog stuurde hij een afschrift van zijn, door tussenkomst van regioburgemeester Theo Weterings, op 22 november jongstleden ingebrachte reactie op de concept Veiligheidsagenda zoals die door minister Ferd Grapperhaus van Veiligheid en Justitie was voorgelegd.

Als reactie hierop berichtte Weterings burgemeester van den Belt deze maand: "U krijgt de beschikking over vier wijkagenten, zoals eerder aan u toegezegd. Dit naast de thematische wijkagenten die zich bezighouden met Jeugd, Ondermijning, Burgerparticipatie, Evenementen en Social Media."

Duidelijk is nu dat door deze toezegging het aantal wijkagenten voor het gehele district De Markiezaten, waar Steenbergen onder valt, omhoog gaat en stijgt van 23 naar 28 wijkagenten. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief