Foto: Pixabay

Informatiebijeenkomsten over pension voor arbeidsmigranten in Dinteloord

DINTELOORD - Op dinsdagavond 19 februari organiseert uitzendbureau Flex Employment samen met de gemeente Steenbergen extra bijeenkomsten over de plannen voor een pension voor arbeidsmigranten in Dinteloord. De tafelgesprekken duren ongeveer een uur en vinden plaats tussen 18.00 en 20.00 uur. 


De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners die op 30 januari niet bij het tafelgesprek aanwezig zijn geweest. Inwoners kunnen op 19 februari in gesprek gaan met de initiatiefnemer en de gemeente. 

Flex Employment heeft het plan om huisvesting te realiseren voor ongeveer 250 arbeidsmigranten aan de Noordlangeweg. De gemeente Steenbergen heeft in 2017 al aangegeven hier in principe aan mee te werken als Flex Employment een haalbaar en goed plan maakt. De gemeente is eigenaar van de grond. Daarnaast is zij verantwoordelijk om nieuwe plannen te toetsen aan bestaande wet- en regelgeving en hierbij de belangen mee te nemen van de inwoners.

Wie op 19 februari van de partij wil zijn bij de tafelgesprekken dient zich aan te melden bij Tamara Klop van Flex-Employment per mail: info@flex-employment.nl 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief