Foto: Will Rombouts

Dorpshuis Dinteloord viert 15-jarig bestaan

DINTELOORD - Dorpshuis Dinteloord heeft zaterdag het 15-jarig bestaan gevierd. En hoewel 15 jaar geen officieel jubileum is, besloot het bestuur van de stichting Exploitatie Gemeenschapshuis Dinteloord deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan.


's Middags lieten gebruikers van het Dorpshuis in verschillende kraampjes en stands zien wat zij als club of vereniging zoal te bieden hebben. Voor de jeugdige bezoekers werd een mooie ballon in elkaar geknutseld door twee heuse ballonnenclowns. De dag werd 's avonds afgesloten met een optreden van coverband Fragment.

Op 4 april 2004 werd het toen spiksplinternieuwe Dorpshuis in Dinteloord in gebruik genomen. Het bestuur van de stichting Exploitatie Gemeenschapshuis Dinteloord bestaat sinds het prille begin uit voorzitter Antoon de Ridder, penningmeester Thomas Littooij en secretaris Peter Willemse. 

"Vooral in de periode dat het gebouw nog niet opgeleverd was hebben we veel werk gehad aan het bedenken van de inrichting om het gebouw zo multifunctioneel mogelijk te maken", laat Antoon de Ridder weten. "Zo zijn de twee verzinkbare biljarts er gekomen zodat we bij grotere evenementen meer ruimte beschikbaar hebben."

Het Dorpshuis is momenteel aardig verhuurd. De Ridder: "Maar er zijn verschillende ruimtes die nog gehuurd kunnen worden door verenigingen of clubjes die een bepaalde activiteit willen organiseren." Zaterdagmiddag was dan ook een mooie gelegenheid om al die ruimtes en faciliteiten eens te bekijken. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief