Foto: BredaVandaag

Twee personen bekneld in voertuig na botsing op Postweg

  112 Meldingen

THOLEN - Op de Postweg in Tholen is zaterdag aan het einde van de avond een auto in een droge sloot terecht gekomen na een aanrijding met een bestelbusje. Hierbij zijn twee personen bekneld komen te zitten. Dat meldt Veiligheidsregio Zeeland. 


Een auto is zaterdagavond op de Postweg in Tholen frontaal in botsing gekomen met een bestelbusje en in een droge sloot terecht gekomen. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder twee voertuigen van de brandweer. Zowel in het bestelbusje als in de auto, was een persoon bekneld komen te zitten. 

Rond 22.50 uur kon de brandweer de persoon die bekneld zat in het busje, een 40-jarige man uit Poortvliet, bevrijden. Het slachtoffer werd vervolgens overgedragen aan het aanwezige ambulance personeel. Even voor 23.20 kon de veiligheidsregio melden dat ook de tweede persoon die in de auto bekneld zat, een 29-jarige vrouw uit Stavenisse, bevrijd was. Ook dit slachtoffer is overgedragen aan het ambulancepersoneel. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeval was. De verkeersdienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht. NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief