Buurtbemiddeling is in 2017 van start gegaan en is gericht op het laagdrempelig oplossen van onenigheid tussen buren.
Buurtbemiddeling is in 2017 van start gegaan en is gericht op het laagdrempelig oplossen van onenigheid tussen buren. (Foto: Stockfoto)

Buurtbemiddelaars voor Thoolse buurten gezocht

THOLEN - Overlast door bijvoorbeeld geluid, spelende kinderen of huisdieren. De meeste buren komen daar gelukkig samen uit. In sommige gevallen ontstaat een burenruzie. In deze gevallen kunnen inwoners van de gemeente Tholen een beroep doen op de buurtbemiddelaar. En daarvan kan Traverse er wel wat extra gebruiken.


Buurtbemiddeling is in 2017 van start gegaan en is gericht op het laagdrempelig oplossen van onenigheid tussen buren over bijvoorbeeld geluidsoverlast, pesterijen en tuin/buitenproblemen. De vrijwilligers van buurtbemiddeling ondersteunen bewoners om deze en andere soorten overlast en ergernissen samen op te lossen. Ze helpen bewoners om (weer) met elkaar in gesprek te komen en zo samen een oplossing te vinden.

Voor Tholen zoekt Traverse extra buurtbemiddelaars die op vrijwillige basis aan de slag willen. Van schoonmaakster tot dierenarts. Kun jij levelen met iedereen? Ben je betrokken, motiverend en communicatief vaardig of wil je hierin graag groeien? Dan is buurtbemiddeling echt iets voor jou! Ga samen met een medebemiddelaar op bezoek bij beide buren in een overlastsituatie en begeleid ze in een gezamenlijk bemiddelingsgesprek op neutraal terrein. Wij leren je hoe je dit moet doen en sturen je de eerste keren met een ervaren medebemiddelaar op pad.

Contact via 06-40758688 of buurtbemiddelingtholen@wijzijntraversegroep.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Schoonmakers m/v

Oostkapelle

Heftruckchauffeur

Kruiningen

Meerdere vacatures

Zierikzee / Oosterhout

Monteur

Heerle

Zelfstandig Werkend Kok

Vlissingen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief