2e kans-winkel met aantal vrijwilligers
2e kans-winkel met aantal vrijwilligers (Foto: Bram van de Sande)

2e kans-winkel GAAF&GOED is verhuisd

  algemeen

THOLEN - In Tholen, Kerkstraat 18-20, heeft GAAF&GOED van het Leger des Heils een nieuw onderkomen gekregen. Veel meer ruimte met dus een groter aanbod. Naast gebruikte kleding is er ook een gedeelte ingericht voor boeken, speelgoed en woonaccessoires. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u goede gebruikte spullen kopen. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.


Er wordt nog gewerkt aan een ontmoetingsruimte waar een kopje koffie gedronken kan worden en tijd is voor een praatje. Alles is er op gericht om de ontmoetingsruimte aan het eind van het 1e kwartaal 2022 te openen.

De “oude” openingstijdens worden nog even gehandhaafd. In de toekomst willen we wel naar ruimere openingstijden gaan. Maar dan hebben we ook meer vrijwilligers nodig! Dus als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij GAAF&GOED, informeer dan naar de mogelijkheden.

De huidige openingstijden van GAAF&GOED zijn:
dinsdag van 9.30 tot 12.00 uur
woensdag van 13.30 tot 16.30 uur
vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur
1e zaterdag van de maand van 10.30 tot 14.00 uur

Het inleveren van nog goede gebruikte spullen kan tijdens de openingstijden natuurlijk ook. Maar u kunt bij ons alleen kleding, boeken, speelgoed en kleine woonaccessoires inleveren. De spullen moeten wel “gaaf en goed” zijn.

De inzamelactie “Luiers voor Lesbos”.
GAAF&GOED is tot 28 november 2021 inzamelpunt. Kinderen van vluchtelingen aan de grenzen van Europa leven in schrijnende situaties.
Uw bijdrage in de vorm van luiers (maat 4-6), sudocreme of billendoekjes, kunt u inleveren bij GAAF&GOED.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief