Afbeelding
Foto:

Zes onderscheidingen tijdens Thoolse Lintjesregen

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - Tholen heeft er zes Leden in de Orde van Oranje Nassau bij. Burgemeester Marleen Sijbers bracht dinsdagochtend een bezoek aan zes Tholenaren die totaal verrast waren.

Mevrouw W.C.J. Boer-van Oudenaarde uit Tholen was een van de gelukkigen. Sinds 1992 is ze vrijwilliger bij De Zonnebloem, afdeling Tholen-Oud-Vossemeer. Tussen 1999  en 2010 was ze vrijwilliger bij de Ichthuskerk Tholen. Ook is ze collectant voor de Nederlandse Brandwonden Stichting

De heer A.J.M. Timmermans Oud-Vossemeer werd ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Sinds 1982 is hij actief in het bestuur van Volleybalvereniging AVC ‘87. Ook is hij scheidsrechter van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo).

De heer A. Steenpoorte uit Poortvliet krijgt nog bezoek van de burgemeester. Van 1972 tot 1989 was hij bestuurslid van en vrijwilliger bij de IJsclub Scherpenisse, van 1987 tot 2008 was hij lid van de kerkenraad van en vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente Scherpenisse. Tussen 1993 en 2002 bestuurslid van de Groen van Prinstererschool te Scherpenisse en sinds 2009 mantelzorger voor zijn echtgenote.
De heer M.C. Elenbaas uit Sint-Annaland kreeg het lintje  benoemd voor zijn werk als vrijwilliger bij de Voetbalvereniging W.H.S. te Sint-Annaland, de Koninklijke Fanfare Accelerando te Sint-Annaland, stichting Sinterklaas in Sint-Annaland, de Stichting Vrienden van Siem te Sint-Annaland en woonzorglocatie van de Stichting Sjaloom Zorg te Dirksland. Tevens is hij vrijwilliger bij de obs De Casembroot te Sint-Annaland.

De heer C. van ’t Hof uit Sint Philipsland werd ook benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij was bestuurslid en penningmeester van stichting Woord en Daad, comité Tholen, voorzitter van de SGP, plaatselijke kiesvereniging Sint Philipsland, bestuurslid van de SGP, gemeentelijke afdeling Tholen, raadslid van de gemeente Sint Philipsland, ondersteuner van zijn moeder en eerder ook van zijn schoonmoeder, bestuurslid en voorzitter van de SGP, plaatselijke kiesvereniging Tholen, vrijwilliger bij de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland, afdeling Sint Philipsland.

Mevrouw J.W. van Poortvliet-Aarnoudse uit Oud-Vossemeer kreeg het lintje voor haar werk als vrijwilliger bij De Schutse (landelijk en locatie Oud-Vossemeer) en als penningmeester van Stichting De Zeeuwse Parlevinker.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief