Afbeelding
Foto:

Thoolse fotowedstrijd ‘Dit is Tholen’

Door: Daniël van Overveld Algemeen

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar gezamenlijk een fotowedstrijd met als thema ‘Dit is Tholen’. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer. Hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Foto’s kunnen tot en met donderdag 12 mei aangeleverd worden. 

Met het thema Dit is Tholen worden inwoners én bezoekers van de gemeente Tholen uitgedaagd om in beeld te brengen wat voor hen Tholen is. Het kan dus een foto van van alles zijn: natuurschoon, een mooi bouwwerk, mensen die genieten van alles wat er in de gemeente te beleven is, of juist van de rust en ruimte. Iedereen mag maximaal twee foto’s insturen. De foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn en moeten in de gemeente Tholen gemaakt zijn. 

De foto’s zullen beoordeeld worden door een jury, die bestaat uit burgemeester Marleen Sijbers, een medewerker van de gemeente Tholen en een medewerker van stichting Tholen Beter Bekend. Zij kiezen uit alle inzendingen negen foto’s die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. Deze foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids. De overige zes foto’s krijgen een eervolle vermelding er in. Daarnaast wordt door Stichting Tholen Beter Bekend de mooiste belevingsfoto gekozen, die rechtstreeks in de prijzen valt. Bij deze foto gaat het erom dat je mensen ziet die genieten in de gemeente Tholen. De foto’s worden ook gebruikt voor de website www.eilandtholen.nl en promotiedrukwerk. 

Wie de eerste plaats behaalt, krijgt een bon ter waarde van 75 euro. De tweede prijs is een bon ter waarde van 50 euro en wie zijn foto als derde eindigt krijgt een bon ter waarde van 25 euro. Deze bonnen zijn te besteden bij lokale ondernemers in Tholen. Stichting Tholen Beter Bekend reikt een prijs uit voor de mooiste belevingsfoto: een bon ter waarde van 75 euro, die ook te besteden is bij een lokale ondernemer. 

Tot en met 12 mei kan iedereen zijn of haar foto’s aanleveren via het digitale formulier dat te vinden is op https://www.tholen.nl/actueel/nieuws-en-actualiteiten/thoolse-fotowedstrijd-dit-is-tholen. De winnende foto’s worden eind mei bekend gemaakt. Bij vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@tholen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief