Afbeelding
Foto: Huub Franssen

Majoor Bijl neemt zaterdag 16 juni afscheid van Tholen

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

THOLEN - Sinds twee maanden staat majoor Christine Bijl van het Leger des Heils op Tholen 'op vaarwel' zoals dit binnen het Leger officieel heet. Samen met haar man gaat zij het korps Walcheren leiden.

Majoor Bijl kwam drie jaar geleden vanuit Goes voor 1 dag per week het Dienstencentrum op Tholen ondersteunen. Vanaf 2016 werden haar werkzaamheden uitgebreid tot 20 uur per week. Binnen het Dienstencentrum verrichtte majoor Bijl veel activiteiten. Zij was leidde de zondagse bijeenkomsten, startte het project 'zingen met je kleinkind', gaf Bijbelstudie en deed pastoraal werk en huisbezoek. Maar ook tal van creatieve activiteiten stonden op haar programma. Tot er een andere officier is aangesteld, blijft majoor Bijl in de zomermaanden op zondag de bijeenkomsten leiden. "Jammer dat ik weg moet, maar ik zal na de zomer het werk op Tholen in goede handen overdragen", aldus majoor Bijl.
Het afscheid van majoor Christine Bijl zal zijn op zaterdag 16 juni van 15.00-17.00 uur in het Dienstencentrum Loods3, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. Alle bezoekers en vrijwilligers van het Leger des Heils zijn die middag welkom. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief