Pizzeria Ali heropent deuren na overval

SINT-MAARTENSDIJK - Pizzeria Ali, gevestigd aan de Kaaistraat in Sint-Maartensdijk, heropent op woensdag 13 maart zijn deuren. Eind november 2018 vond er een gewapende overval plaats bij de pizzeria. Sindsdien zijn de deuren van de zaak gesloten, tot nu.


De eigenaar laat via Facebook weten iedereen dankbaar te zijn voor de steun, begrip en geduld. "Het heeft lang geduurd en het is voor ons nog zeker niet voorbij, maar wij willen een stap zetten richting ons oude ritme. Wij hopen ons leventje weer op de rails te krijgen", laat de eigenaar weten. "Wij hebben veel geprobeerd de afgelopen maanden om de gebeurtenissen te verwerken, veel overwegingen gedaan de pizzeria wel of niet te openen."

Oude omgeving

Even dachten ze eraan om de pizzeria voorgoed vaarwel te zeggen. "Het leek ons uiteraard makkelijker om de confrontatie uit de weg te gaan, niet meer terug, het niet meer hoeven te herleven. Maar na veel wikken en wegen kwamen wij tot een conclusie, om ons oude leven op gang te krijgen, hebben wij ons oude omgeving nodig... en dat zijn jullie... Ons leven bestond voor een groot deel uit onze klanten kring, dus de beste manier om hier boven op te komen is om dit samen met jullie te doen, terug naar onze roots, onze zaak, keihard werken, samen!" Daarom opent de pizzeria op 13 maart weer de deuren. 

Overval

Na de overval zijn twee daders aangehouden. Een 17-jarig meisje en een 24-jarige man uit Dordrecht. Het meisje werd destijds meteen door de eigenaar en drie familieleden overmeesterd. De man meldde zichzelf bij de politie. De twee hebben niets buit gemaakt. Later bleek dat het ging om een nepvuurwapen, toch raakten vier mensen licht gewond bij het overmeesteren van de vrouw. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

Middelharnis

Monteur

Westkapelle

Supervisior housekeeping

Middelburg

Diverse vacatures

Regio Midden Zeeland

Diverse vacatures

Goes en Middelburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief