Foto: Christian Traets

Man (52) uit Poortvliet gewond bij ongeval in Bergen op Zoom

  Politie

POORTVLIET - Bij een ongeval op de kruising tussen twee auto's op de Randweg Noord en de Burgemeester Wittelaan in Bergen op Zoom, waarbij zondagavond rond 21.45 uur drie mensen gewond raakten, zijn door de politie in een van de voertuigen ballonnen aangetroffen. Dit zou er op kunnen duiden dat door de twee inzittenden van deze auto lachgas is gebruikt.


Een personenauto met daarin een 52-jarige man uit Poortvliet sloeg op de kruising af om in de richting van Halsteren te rijden. Midden op de kruising werd zijn wagen geramd door een andere auto met daarin twee vrouwen uit Steenbergen van 21 en 29 jaar. De bestuurster van 21 jaar zou volgens getuigen door rood licht zijn gereden, meldt de politie. 

Alle drie de betrokkenen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht.Beide auto’s zijn in beslag genomen en worden later deze week onderzocht. Het rijbewijs van de 21-jarige bestuurster van de auto die mogelijk door rood reed is ingevorderd door de politie. Een Officier van Justitie bepaalt later de verdere afhandeling in dit proces. Dat zal onder meer afhangen van de resultaten van het bloedonderzoek dat bij haar is gedaan en of de vrouw onder invloed van verdovende middelen was. Ook is door de politie een melding gedaan naar het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Zij gaan onderzoek doen naar de rijvaardigheid van de 21-jarige vrouw.

Over het exacte letsel van de drie gewonden is niets bekend.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief