Wielerronde Oud-Vossemeer gaat vooralsnog door
Foto: Archieffoto: Iman Fase

Wielerronde Oud-Vossemeer gaat vooralsnog door

  Sport en Vereniging

OUD-VOSSEMEER - Hoewel heel veel evenementen afgelast worden vanwege het coronavirus, geldt dat (vooralsnog) niet voor de wielerronde van Oud-Vossemeer.


De organisatie heeft woensdag overleg gehad met de gemeente Tholen en de KNWU. Naar aanleiding van dit overleg en de adviezen van het RIVM heeft wielercomité Oud-Vossemeer besloten dat de ronde op zaterdag 14 maart gewoon doorgang kan vinden.

Verantwoordelijkheid

"Wij als organisatie gaan ervan uit dat alle deelnemers zonder de bekende ziekteverschijnselen aan de start komen en dat eenieder zijn of haar verantwoordelijkheid hierin neemt", aldus het comité. "Wel willen wij benadrukken dat alle deelnemers en bezoekers de voorzorgsmaatregelen in acht nemen zoals die door het RIVM zijn opgesteld."

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn:

- Was je handen regelmatig
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes
- Geen handen schudden
- Gepaste onderlinge afstand

Parkeerverboden

De Ronde van Oud-Vossemeer wordt zaterdag voor de 72ste keer verreden. Er gelden die dag parkeerverboden op de Dorpsweg, Hofstraat, Kalisbuurt en Hiksedijk. Omwonenden worden verzocht in bovengenoemde straten vanaf 08.00 uur de straten vrij te maken tot na de wedstrijden, zo rond 18.00 uur.
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief