Persoon overleden bij incident op Ruys de Beerenbrouckstraat
Foto: Politie

Persoon overleden bij incident op Ruys de Beerenbrouckstraat

  112 Meldingen

VLISSINGEN - Op de Ruys de Beerenbrouckstraat in Vlissingen heeft gisteren een incident plaatsgevonden, waarbij één persoon is overleden. De politie roept getuigen met stress gerelateerde klachten op contact op te nemen met slachtofferhulp Nederland. 


Zaterdag heeft er aan de Ruys de Beerenbroukstraat een heftig incident plaatsgevonden. Hierbij is ondanks snel handelen van getuigen, een persoon overleden. De politie heeft de direct betrokkenen benaderd en overgedragen aan slachtofferhulp. 

Toch wijst de politie andere eventuele getuigen nu ook op slachtofferhulp. “Het is goed mogelijk dat er meer mensen in meer of mindere maten getuige zijn geweest, die wij niet gesproken hebben”, legt de politie uit. “Mocht u getuige zijn geweest en ervaart u stress gerelateerde klachten dan staat slachtofferhulp Nederland ook voor u klaar.” 

Nazorg is voor de politie een belangrijk onderdeel. Bijvoorbeeld de juiste opvang na een heftig incident is belangrijk voor de verweking van een traumatische ervaring. Binnen de politie is er het Team Collegiale Ondersteuning, die de nazorg regelt voor agenten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief