Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Vlissinger (38) betrapt tijdens openbreken van betaalautomaat in parkeergarage

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in alle vroegte een 38-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij heeft een poging gedaan om de betaalautomaat in de parkeergarage aan het Scheldeplein open te breken.

Rond 04.50 uur kregen agenten melding van een inbraakalarm bij een betaalautomaat. Toen zij ter plaatse kwamen, zagen zij een man staan bij de automaat. Zodra hij de agenten zag, zette hij het op lopen. De automaat bleek beschadigd. Er wordt nog onderzocht of er ook daadwerkelijk geld uit de automaat is weggenomen. 

Agenten gingen op zoek naar de verdachte. Hij had zich op de Zeemanserve verstopt. Ook had hij daar de spullen die hij vermoedelijke voor de inbraak had gebruikt verstopt. Deze zijn aangetroffen door één van de politiehonden en zijn geleider. Een wakkere getuige kon de agenten precies vertellen waar de man een bosschage was ingerend. 

De 38-jarige man uit Vlissingen is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij geconfronteerd worden met de bevindingen en gehoord worden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief