Vlissingse Tripel zaterdag gelanceerd
Foto: Bill Stegers

Vlissingse Tripel zaterdag gelanceerd

VLISSINGEN - Bij café The Wicked in Vlissingen presenteert Coöperatie Vlissings Bier zaterdagmiddag haar Vlissingse Tripel van de tap.


Tussen 13.00 tot 17.00 uur zijn de brouwers van Coöperatie Vlissings Bier aanwezig in het café voor de lancering. De presentatie is in handen van Jan Passieux, lid van de Delta Brouwers en bekend van onder andere de bierproeverijen in The Wicked. 

Vrienden

Vlissings Bier wordt gebrouwen door de Vlissingse vrienden Marco Weezepoel, Arnold van Manen en Bill Stegers. "We houden van lekker bier en wilden het graag leren brouwen", vertellen ze. "En als je dan lekker bier brouwt, willen mensen graag proeven. Gaandeweg besloten we het brouwen serieuzer aan te pakken en te gaan samenwerken. Ons eerste bier is een smakelijke tripel, die de voorbode is van een uitgebreidere lijn met Vlissingse Bieren."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>