Foto: Jan de Carpentier

Zeven Zeeuwse restaurants organiseren evenement met stoomtrein

GOES - Een samenwerkingsverband van zeven Zeeuwse restaurants organiseert zaterdag 31 augustus een nieuwe culinair evenement: Best Food Friends (BFF).


Ze doen dat in samenwerking met de Stoomtrein Goes-Borsele.

Het idee voor het evenement ontstond tijdens de eerste vergadering van het platform dat zich samen wil presenteren als de voorhoede van culinair Zeeland. “We hadden allebei de wens om eens iets te organiseren met de stoomtrein”, zeggen Jelle Capelle van De Kleine Toren in Baarland en Jessica van der Weel van Katseveer.

De vijf andere restaurants wilden graag aanhaken. Het zijn ‘t Vlasbloemeken in Koewacht, Spetters in Breskens, Scherp in Middelburg, Mezger in Domburg en De Gespleten Arent in Middelburg.

Bubbels

Het evenement in de stoomtrein begint aan het einde van de ochtend. Deelnemers worden met de trein naar Hoedekenskerke gebracht. Onderweg worden ze getrakteerd op amuses en bubbels.

Demo

Op eindstation De Buffer in Hoedekenskerke kunnen mensen genieten van creaties van de chefs. Er is bovendien livemuziek, een Big Green Egg-demo, een kaasproeverij, een wijnbar en koffie met lekkernijen. Rond 16.00 uur is de trein terug op het station in Goes.

Meer informatie? Zie www.restaurantzeeland.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief