politie-112-politieauto
politie-112-politieauto

Twee mannen aangehouden na vechtpartij

  Politie

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond rond 22.00 uur na een vechtpartij in de nabijheid van de bioscoop aan de Spuikomweg in Vlissingen twee mannen aangehouden. Het gaat om een 27-jarige Middelburger en een 22-jarige man uit Terneuzen. 


De aanleiding voor de vechtpartij is mogelijk een beledigende opmerking geweest die gemaakt werd in de richting van de man uit Terneuzen. Toen deze een opmerking terug maakte ontstond een handgemeen. De Terneuzenaar ging na zijn aanhouding netjes mee met de politie. Bij de Middelburger kostte het de agenten wat meer moeite om hem mee te krijgen. De man werd agressief, probeerde een wapenstok van een van de agenten te pakken en beet, toen hij zich al in de arrestantenbus bevond, een van de agenten in zijn been. De politieman heeft hier verder geen letsel aan overgehouden. Tijdens het transport bleef de verdachte zich agressief gedragen en schold hij de politiemedewerkers uit.

De man uit Terneuzen is zondagnacht rond 04.00 uur weer in vrijheid gesteld. De Middelburger zit nog vast en wordt maandag gehoord over de vechtpartij en andere zaken waarvan hij verdacht wordt. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Timmerlieden

Middelburg

Algemeen Coordinator

Tholen

Bezorgers

Kortgene

Interieurverzorgster

\\\'s Gravenpolder

Taalhuisvrijwilligers

Vlissingen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief