De Samenloop voor Hoop in Middelburg gaat niet door.
De Samenloop voor Hoop in Middelburg gaat niet door. (Foto: Gijs Koole)

Samenloop voor Hoop Walcheren gaat niet door

  Actueel

MIDDELBURG - De Samenloop voor Hoop Walcheren gaat niet door. De wandelestafette ten bate van KWF Kankerbestrijding zou op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni plaatsvinden in Middelburg.


"Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt om voldoende sponsorgeld en lopers te werven om er een succesvolle editie van te maken", laat Paul Burger van de organisatie van de Samenloop voor Hoop Walcheren weten. "Met nog negen weken te gaan, is de tijd te kort om dit nog voor elkaar te krijgen."

Eregasten

De eregasten, lopers, muzikanten en andere betrokkenen zijn inmiddels ingelicht. "De eregasten, mensen die kanker hebben of hebben gehad, zijn een belangrijke groep mensen binnen het evenement. Daarom organiseren we voor hen een aangepast verwenprogramma op vrijdag 14 juni vanaf 16.00 uur in het chocolademuseum van Chocolate Lovers in Middelburg."

Namens de organisatie bedankt Paul Burger iedereen die zich heeft ingezet voor de Samenloop. Eventuele vragen kunnen worden gemaild naar walcheren@samenloopvoorhoop.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief