Afbeelding
Foto: Shutterstock

Vier verdachten opgepakt oor schietincident Vlissingen

Door: Eugene de Kok Algemeen

VLISSINGEN - De politie heeft vier mensen aangehouden in verband met een steekincident op het Van Houtenplein in de Vlissingse wijk Paauwenburg.

Het gaat om drie mannen van 16, 20 en 21 jaar oud en een vrouw van 42 jaar. Het incident gebeurde maandagavond.

Rond 21.15 uur kreeg de politie meldingen over een schietincident. Al snel werd duidelijk dat er een auto was weggereden. De agenten zagen deze enkele minuten op de Sloeweg rijden. De 20-jarige chauffeur uit Middelburg werd uit de auto gehaald door agenten met getrokken pistolen. De vierwieler werd meteen in beslag genomen.

Voorwerp

Een 16-jarige jongen was licht gewond geraakt bij het incident, vermoedelijk veroorzaakt door een scherp voorwerp. Hij bleek betrokken te zijn bij het incident en werd ook aangehouden. Op het Van Houtenplein en in de Dreesstraat gingen de agenten met hulp van een politiehond op zoek naar sporen.

Torentijd

Later op de avond werden nog een 21-jarige man uit Middelburg en een 42-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden. Ze zijn allemaal naar Torentijd in Middelburg gebracht. Tijdens het onderzoek is een vuurwapen aangetroffen. Het is in beslag genomen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief