Afbeelding
Foto: Tanfer

Acrowedstrijd levert medailles op voor VTV

Door: Anja Dockx Sport en vereniging

VLISSINGEN - Op zaterdag 27 januari werd in Oss het Zuid-West Nederlands Kampioenschap Acroturnen gehouden.

Hier turnde de acrogroep van de Vlissingse Turn Vereniging mee met een aantal duo’s en trio’s. Hoewel deze groep maar één keer per week traint (in tegenstelling tot alle andere deelnemers) keerden de VTV-dames naar huis met één tweede en vier derde plaatsen. Dat is een prima resultaat te noemen dat goed uitzicht biedt voor de volgende wedstrijd: het Zuid-Nederlands Kampioenschap op 24 februari.
Het trio Julia Owiesek, Myrthe Jellema en Anouk Zoutendijk behaalde in de categorie Damesgroep D-jeugd met een mooie oefening de tweede plaats met een puntentotaal van 20.160. Kiara van Belzen en Nienke de Munter behaalden in de categorie Damespaar D-junior een derde plaats met een puntentotaal van 18.450.
In de categorie Damesgroep D-senior behaalde Danice Hendrikse, Maaike de Jonge en Aylin Tanfer een derde plaats met een puntentotaal van 20.740. In diezelfde categorie werden Gabrielle Bruins-Slot, An Mei Kodde en Yentel Wouters vierde.
In de Damesgroep E-senior hebben Anne But, Kyra Christiaanse en Ilze Boogaard een derde plaats behaald met 19.520 punten. De vierde plaats in deze categorie was voor Gianna Roosberg, Thirza van Belzen en Eva Mouthaan.
Kate Vlaskamp en Anouk Vreeke hebben in de categorie Damespaar E-senior een derde plaats behaald met een hele mooie oefening en puntentotaal van 21.210. In diezelfde categorie hebben Lieke de Koster en Leah Kas een vijfde plaats bemachtigd en Amber van den Bergh en Daniek van der Maas een zesde plaats.
Voor verdere gegevens zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief