Foto: Addo Sprangers

Bestuurster rijdt door na aanrijden en mishandelen jonge vrouw

Door: Bregje Kop 112 Meldingen

VLISSINGEN - Een jonge vrouw is op Koningsnacht op de fiets aangereden door een auto op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. De bestuurster is doorgereden. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Kort voor de aanrijding vond in de Scheldestraat in Vlissingen een confrontatie plaats tussen het slachtoffer en de bestuurster van het voertuig. Vervolgens reed de bestuurster het lopende slachtoffer tegemoet, stapt uit haar auto en mishandelt de jonge vrouw. Hierbij kwam de jonge vrouw ten val. Het slachtoffer heeft meerdere schoppen tegen haar hoofd gekregen. De bestuurster gaat er vervolgens met de auto vandoor.

Na de mishandeling loopt het slachtoffer naar haar fiets. Op de Nieuwe Vlissingseweg wordt zij van achteren aangereden door een auto. Door de klapt valt de jonge vrouw van haar fiets. De auto rijdt door.

Voorbijgangers hebben de jonge vrouw geholpen en haar met een auto naar huis gebracht. Thuis belt het slachtoffer de politie en de ambulancedienst. Deze heeft haar voor verdere behandeling van haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief