Amy Quakkelaar en Kiara van Belzen van Turnschool Zeeland.
Amy Quakkelaar en Kiara van Belzen van Turnschool Zeeland. Foto: PR

Turnschool Zeeland sleept 15 medailles in de wacht

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Turnschool Zeeland uit Vlissingen heeft goede zaken gedaan bij de Turn Totaal Cup in Breda. Maar liefst 4 gouden, 5 zilveren en 6 bronzen plakken mochten de dames mee naar Zeeland nemen.


Goud was er voor Yara Helleman bij de junioren in de 1e divisie. Zowel op balk als op vloer wist zij de hoogste score neer te zetten. Daarnaast werd ze 2e op het toestel sprong. In dezelfde categorie wist Fleur Dingemanse zilver te behalen op zowel balk als vloer. Goud was er ook voor Amy Quakkelaar bij de jeugd in de 1e divisie. Zij wist de concurrentie te verslaan op vloer. Op sprong werd ze 2e en op brug en balk was de 3e plaats voor Amy.

Marley Boufrahi liet de mooiste sprong zien bij de pupillen niveau N1 en mocht dus het goud mee naar huis nemen. Bij de senioren in de 1e divisie wist Frederique Snijders de bronzen plak op brug te bemachtigen. In de 2e divisie bij de jeugd was er brons voor Kiara van Belzen op de onderdelen sprong en vloer. Bij de jeugd N3 wist Katja Delhaas eveneens brons te behalen. Ook in de pre-instap werd geturnd. Djenna Salcedo kreeg voor haar prestatie op sprong een zilveren plak omgehangen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief