Opening nieuwe vestiging PMC In Balans Vlissingen

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie opent per 1 maart 2018 een nieuwe vestiging aan de Hermesweg in Vlissingen. Met de opening van deze nieuwe vestiging heeft PMC In Balans nu 7 vestigingen op Walcheren.


In deze nieuwe vestiging zal naast algemene fysiotherapie ook kinderfysiotherapie aangeboden worden. Daarnaast worden er de volgende activiteiten aangeboden: Specifieke behandeling voor COPD-groepen; Ergotherapie; Revalidatieprogramma OrthoXpert voor revalidatie na een nieuwe knie of nieuwe heup.
De praktijk is alle dagen van de week open, inclusief de zaterdag. In het gebouw zijn ook een kinderarts, een kinderpsycholoog en een podotherapeut gevestigd.

Kinderfysiotherapie
Kinderen ontwikkelen zich meestal ongemerkt door het spelenderwijs ontdekken van hun eigen motorische mogelijkheden. Soms gaat dit niet helemaal vanzelf en kan het kind een helpende hand gebruiken bij de motorische ontwikkeling. Voor deze kinderen is er de kinderfysiotherapeut. Een kinderfysiotherapeut heeft, na de opleiding fysiotherapie, nog een vierjarige masterstudie gedaan en heeft zich zo gespecialiseerd in de zorg voor uw kind.
Ons motto: "als uw kind plezier heeft in de behandeling, kunnen we gezamenlijk de motorische ontwikkeling maximaal stimuleren"

OrthoXpert; Haal & Breng Service
De meest optimale revalidatie/zorg na een nieuwe knie of nieuwe heup kunnen wij leveren in onze praktijken. We beschikken op onze praktijklocaties over alle middelen en benodigdheden om uw herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze zijn vaak niet beschikbaar in uw thuissituatie.
PMC In Balans biedt aan deelnemers aan het OrthoXpert programma in de regio deze unieke "Haal & Breng Service". Ideaal wanneer men qua vervoer is aangewezen op partner, kinderen of andere mantelzorgers.

Ergotherapie
De ergotherapeut richt zich op het ondersteunen van mensen voor wie alledaagse handelingen niet vanzelfsprekend zijn. Aangezien er in Nederland een dubbele vergrijzing in opkomst is, mensen langer moeten blijven werken en zo lang mogelijk zelfstandig thuis moeten blijven wonen, is er steeds vaker behoefte aan een ergotherapeut.
Helen Grootjans is sinds 20 jaar ergotherapeut. Wanneer iemand met wat hulpmiddelen zelf kan eten, hoeft er geen thuiszorg langs te komen voor de maaltijd. Het is een simpel voorbeeld van de geldbesparing die ergotherapie oplevert.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief