Ellen signeert op de zolder van het Paard van Troje.
Ellen signeert op de zolder van het Paard van Troje. (Foto: Martin De Vriend)

'Blond op Bonaire' is nieuwe thriller van Ellen de Vriend

  Cultuur

VLISSINGEN - Schrijver Ellen de Vriend uit Vlissingen heeft vorige week weer een nieuw boek uitgebracht: ‘Blond op Bonaire'. 


Er was een signeertournee langs boekenzaken gepland, maar vanwege de coronacrisis ging deze niet door. De Vriend heeft daarom een stapel boeken gesigneerd op de zolder van boekwinkel Het Paard van Troje in Goes. 

Thriller

De Vlissingse heeft een lange rij boeken op haar naam staan, zowel fictie als non-fictie. Haar laatste thriller was ‘Pain au chocolat’ over een Zeeuws gezin dat in de Auvergne een camping begint. 

Eiland

‘Blond op Bonaire’ gaat over een Vlissings gezin dat op vakantie gaat naar het eiland in de Caribische Zee. Kort voor het vertrek verdwijnen twee jonge blonde vrouwen op Bonaire. De 17-jarige dochter Luna en haar vriendin Guusje genieten op het eiland en willen op stap. “Ze blijven niet in het veilige hotel, maar gaan naar een veel gezelliger feest. Dan verdwijnt Guusje”, licht De Vriend een tipje van de sluier op. Het boek is te koop in alle boekwinkels.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Allround timmerlieden

Tholen

Teamleider verpakking

Steenbergen

Productiemedewerker

Tholen