Juf Marion met enthousiaste springers op de tumblingbaan.
Juf Marion met enthousiaste springers op de tumblingbaan. Foto: Frans Boogaard

Swingend feest bijVlissingse Turn Vereniging

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Vorig jaar moesten ze een keertje overslaan wegens de coronaregels, maar afgelopen zaterdag kon de Vlissingse Turn Vereniging gelukkig weer hun jaarlijkse Springdisco organiseren.

Bij dit springevenement, dat dit jaar voor de tiende keer gehouden werd, staat de Vrijenhovenzaal helemaal vol met springkussens, trampolines en nog veel meer. Op de muziek van DJ’s Arjan en Thijs kwamen zo’n 230 kinderen een uurtje springen en swingen. Onder leiding van een heleboel medewerkers van de vereniging hadden niet alleen VTV-leden, maar ook meegenomen vriendjes en vriendinnetjes een uurtje pret, van de allerkleinsten in de middag onder begeleiding van ouders, tot drie groepen in oplopende leeftijd later in de avond. De Springdisco is het eerste evenement dat de Vlissingse Turn Vereniging dit seizoen organiseert, in de hoop dat de coronabeperkingen niet zwaarder worden en de overige evenementen, zoals wedstrijden, die nu in de planning staan gewoon door kunnen gaan.

Voor meer informatie en voor een heleboel foto’s van een zeer geslaagde Springdisco zie de website van de vereniging www.vtv-vlissingen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief