Man aangehouden en drugs in beslag genomen bij controle in grensgebied
Foto: Rijnhout Media

Man aangehouden en drugs in beslag genomen bij controle in grensgebied

  112 Meldingen

PUTTE/HOOGERHEIDE - De politie heeft zaterdag in het grensgebied bij Putte en Hoogerheide een controle gehouden. Hierbij is een 29-jarige man uit Bergen op Zoom gearresteerd en zijn er drugs in beslag genomen. 


De laatste tijd zijn de Nederlandse en Belgische politie extra alert in het grensgebied van de gemeente Woensdrecht. De Belgische politie surveilleerde gisteren te paard aan de Belgische zijde van de grens. Op hetzelfde moment controleerde de Nederlandse politie op de mountainbike en in de auto in het grensgebied. Het bleek in vergelijke met enkele dagen geleden rustig te zijn met Belgische drugskopers. 

In het Moretusbos bij Putte werd bij twee mannen uit België hennep in beslag genomen. Nadat zij zonder vignet de grens naar België waren overgestoken, kreeg het tweetal van de Belgische politie ieder een bekeuring van 250 euro.

In Hoogerheide werd er rond 20.10 uur aan de Raadhuisstraat een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. In zijn auto troffen agenten hennep aan. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De man zit nog vast voor verhoor. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief