Vier jongeren aangehouden voor bedreiging en bezit van op vuurwapens lijkende voorwerpen
Foto: Politie.nl

Vier jongeren aangehouden voor bedreiging en bezit van op vuurwapens lijkende voorwerpen

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren aangehouden in Bergen op Zoom. Zij worden verdacht van bedreiging en het bezitten van op vuurwapens lijkende voorwerpen. 


Twee inwoners van Bergen op Zoom werden afgelopen nacht bedreigd en deden hier vervolgens aangifte van bij de politie. Daaorm controleerden agenten een auto met daarin een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom, een 18-jarig meisje uit Bergen op Zoom en een 18-jarige jongen uit Hoogerheide. Tijdens de fouillering werd bij 18-jarige jongen uit Hoogerheide een BB-gun met munitie aangetroffen. Deze is in beslag genomen. Ook troffen de agenten bij de doorzoeking van de auto nog 100 stuks knalvuurwerk aan. Alle inzittenden zijn aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex. Daar bleek dat de 18-jarige jongen uit Hoogerheide in zijn onderbroek nog een op een vuurwapen gelijkend voorwerp had zitten. Ook deze is in beslag genomen. 

Een vierde verdachte, een 16-jarige jongen uit Steenbergen, had in de tussentijd vermoedelijk in de gaten dat zijn maatjes waren aangehouden. Daarom ging hij verhaal halen op het politiebureau. Ook hij werd aangehouden en ingesloten in een politiecel. De vier verdachten worden vandaag gehoord door rechercheurs. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief